Hledat

Bounty tyčinky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 231 Sdílení: 208 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.12.2014 15:00 zde <<<

|Datum: 09:27 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 75 Sdílení: 45 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.6.2015 12:00 zde <<<

|Datum: 18:16 4.7.2015

:-)
5
Krása hned se na ně večer vrhnu

|Datum: 11:48 1.12.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 98 Sdílení: 121 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2014 19:21 zde <<<

|Datum: 14:39 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 118 Sdílení: 84 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.3.2015 07:26 zde <<<

|Datum: 14:39 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 118 Sdílení: 196 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.11.2015 10:07 zde <<<

|Datum: 15:21 26.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 35 Sdílení: 10 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.12.2014 12:50 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 35 Sdílení: 9 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.12.2014 12:50 zde <<<

|Datum: 20:45 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 231 Sdílení: 208 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.12.2014 15:00 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

TOPlist