Hledat

Brokolicové karbanátky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 177 Sdílení: 115 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 17:32 zde <<<

|Datum: 07:37 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 177 Sdílení: 116 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 16:32 zde <<<

|Datum: 12:58 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 122 Sdílení: 162 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.2.2016 14:39 zde <<<

|Datum: 22:30 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 4 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.9.2015 15:28 zde <<<

|Datum: 10:28 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 132 Sdílení: 146 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.11.2016 21:39 zde <<<

|Datum: 12:58 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 3 Sdílení: 3 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.8.2016 07:41 zde <<<

|Datum: 12:58 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 29 Sdílení: 10 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.3.2015 18:25 zde <<<

|Datum: 20:35 24.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 246 Sdílení: 181 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.3.2015 18:26 zde <<<

|Datum: 20:35 24.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 97 Sdílení: 103 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.8.2016 07:42 zde <<<

|Datum: 12:58 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 140 Sdílení: 218 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.3.2017 11:30 zde <<<

|Datum: 12:58 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 87 Sdílení: 78 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.9.2015 15:28 zde <<<

|Datum: 10:28 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.12.2015 17:46 zde <<<

|Datum: 10:56 8.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 32 Sdílení: 3 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 17:27 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 173 Sdílení: 252 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.4.2016 08:38 zde <<<

|Datum: 15:18 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 10 Sdílení: 6 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.4.2016 08:45 zde <<<

|Datum: 15:18 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 32 Sdílení: 3 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 16:27 zde <<<

|Datum: 12:58 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 171 Sdílení: 162 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.8.2015 13:27 zde <<<

|Datum: 09:50 19.8.2015

TOPlist