Hledat

Buchtičky se šodó by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 183 Sdílení: 91 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.1.2016 12:47 zde <<<

|Datum: 22:32 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 172 Sdílení: 46 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.2.2015 15:46 zde <<<

|Datum: 12:59 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 12 Sdílení: 1 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.2.2015 15:47 zde <<<

|Datum: 12:59 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 12 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.2.2015 15:47 zde <<<

|Datum: 20:51 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 172 Sdílení: 46 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.2.2015 15:46 zde <<<

|Datum: 14:43 19.3.2015

Vynikající
5
Super těsto díky jiné už dělat nebudu

|Datum: 13:13 23.8.2016

Špatný název
3
Vanilkový puding není šodó..takže spíš buchtičky s "krémem "

|Datum: 22:58 13.2.2015

Vynikající
5
Dnes jsem je udělala a už nechci nikdy jinak :) thx

|Datum: 07:18 6.9.2017

Jéééé
5
Mňáám tak ty by jsem si hned dala s pořádnou dávku rumíka je to super :-))))

|Datum: 14:43 12.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 83 Sdílení: 64 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.10.2015 13:29 zde <<<

|Datum: 10:30 1.11.2015

TOPlist