Hledat

Čarodějnické prsty

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 98 Sdílení: 34 Počet komentářů: 13 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.4.2015 17:33 zde <<<

|Datum: 12:59 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 139 Sdílení: 88 Počet komentářů: 32 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.10.2015 17:00 zde <<<

|Datum: 09:47 1.11.2015

supeeerr
5
Tak to je pecka nápad, kluci budou nadšeni

|Datum: 07:08 22.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 99 Sdílení: 35 Počet komentářů: 13 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.4.2015 18:33 zde <<<

|Datum: 10:27 2.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 81 Sdílení: 51 Počet komentářů: 14 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.4.2014 15:42 zde <<<

|Datum: 12:59 23.3.2017

Dotaz
5
Smím se zeptat na kolik prstů to cca vyjde ? :)

|Datum: 17:00 25.4.2016

super nápad
5
Strašidelně realistické. Super nápad!

|Datum: 17:57 21.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 1 Sdílení: 1 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.4.2014 19:46 zde <<<

|Datum: 20:24 19.3.2015

bomba :)
5
Nádhera :)

|Datum: 17:07 30.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 81 Sdílení: 51 Počet komentářů: 14 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.4.2014 16:42 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

TOPlist