Hledat

Čočka s vejcem na kyselo aneb stará dobrá klasika

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 79 Sdílení: 34 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.12.2014 17:19 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 95 Sdílení: 20 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.9.2014 14:04 zde <<<

|Datum: 13:01 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 95 Sdílení: 20 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.9.2014 15:04 zde <<<

|Datum: 11:46 19.5.2015

Super
5
Přesně tak mi to dělá i moje máma, jen s tím rozdílem že dělá klasickou zásmažku na másle

|Datum: 09:51 23.1.2016

Super
5
Dnes udelam, delavala mi ji maminka a ja to s varenim jeste moc neumim. Moc si cenim, ze konecne take lide pisou recepty i pro lidi co s varenim teprve zacinaji.

|Datum: 13:02 25.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 12 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2014 11:21 zde <<<

|Datum: 20:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 1 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2014 16:32 zde <<<

|Datum: 20:36 19.3.2015

Díky
5
Jsem začátečnice a čočku jsem akorát udělala posle vašeho receptu a je moc dobrá, všem moc chutná. Děkuji za recept

|Datum: 10:53 1.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 193 Sdílení: 54 Počet komentářů: 19 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.1.2016 10:10 zde <<<

|Datum: 18:32 21.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 14 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.12.2014 17:17 zde <<<

|Datum: 20:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 12 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2014 11:21 zde <<<

|Datum: 13:01 23.3.2017

TOPlist