Hledat

Domácí bagetky z bílé mouky by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 60 Sdílení: 82 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.7.2015 09:00 zde <<<

|Datum: 09:51 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 128 Sdílení: 104 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 16:34 zde <<<

|Datum: 13:03 23.3.2017

Krásné
5
Díky za recept

|Datum: 15:31 29.1.2015

naprosto dokonalé
5
Konecne recept co chutna tak jak ma. Jine vyhazuji a delam uz jen tyto!!!

|Datum: 19:16 12.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 2 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 16:34 zde <<<

|Datum: 13:03 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 7 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 16:34 zde <<<

|Datum: 20:49 19.3.2015

naprosto dokonalé
5
Konecne recept co chutna tak jak ma. Jine vyhazuji a delam uz jen tyto !!!

|Datum: 19:16 12.3.2015

Naprosto dokonalé
5
Konecne recept co chutna tak jak ma. Jine vyhazuji a delam uz jen tyto !!!

|Datum: 19:17 12.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 55 Sdílení: 36 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2015 21:06 zde <<<

|Datum: 14:42 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 67 Sdílení: 109 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.3.2016 10:25 zde <<<

|Datum: 15:20 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 128 Sdílení: 104 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 16:34 zde <<<

|Datum: 14:42 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 2 Sdílení: 2 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2015 21:06 zde <<<

|Datum: 20:49 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 95 Sdílení: 142 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.12.2016 20:27 zde <<<

|Datum: 13:03 23.3.2017

Mňam
5
Bravurní :)

|Datum: 17:05 29.1.2015

Bageta
5
Díky, dělala jsem a jsou super. Moc, moc dobré :)

|Datum: 20:11 31.1.2015

Naprosto dokonalé
5
Konecne recept co chutna tak jak ma. Jine vyhazuji a delam uz jen tyto !!!

|Datum: 19:18 12.3.2015

Paráda
5
Opět super kousek, stěhuji se k Vám paní Romanko :-)

|Datum: 15:40 29.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 21 Sdílení: 46 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.3.2016 17:30 zde <<<

|Datum: 15:20 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 77 Sdílení: 80 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.3.2015 20:27 zde <<<

|Datum: 14:42 19.3.2015

TOPlist