Hledat

Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 46 Sdílení: 37 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.6.2015 06:45 zde <<<

|Datum: 14:50 21.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 51 Sdílení: 46 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 11:03 zde <<<

|Datum: 13:03 23.3.2017

Jogurt
5
To jsem nevěděla, že po udělání jogurtu ho musím dát ještě teplý do lednice a pak jíst druhý den. To asi bude ten problém, proč jsem měla jogurt vždy takový divný. Děkuji za radu, jinak ty kultury jak píšete, tak pokud se mi povede podle vašeho popisu obyčejný tak ji koupím. Mám mléko za pár korun od sousedky a jogurty jsem přestala dělat, snad se mi zadaří. Díky Marcela Jáchymová

|Datum: 11:28 5.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 2 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.12.2014 16:21 zde <<<

|Datum: 13:03 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 6 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.12.2014 16:21 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Jogurt
5
Dekuji a přidávám se k lidem pějícím ódy na váš jogurt. Koupila jsem kulturu podle receptu a poprvé v životě mám dobrý klasický selský hustý domácí jogurt. Děkuji moc jsem opravdu vděčná. Děkuji Martina Jonash

|Datum: 19:30 5.1.2016

Jogurt
5
Diky moc konecne se mi jogurt povedl a to jsem pouzila obyc mleko a jeste polotucne, protoze jsem jiny nemela a dala jsem tedy pro jistotu susene mliko. Delala jsem v kastrolu a pohoda. Na ockovani jsem pouzila tu Activii. Dik

|Datum: 16:25 6.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 4 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 11:01 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 4 Sdílení: 1 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 11:01 zde <<<

|Datum: 13:03 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 51 Sdílení: 46 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 11:03 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 69 Sdílení: 89 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.1.2016 20:32 zde <<<

|Datum: 18:33 21.1.2016

TOPlist