Hledat

Domácí lučina

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Dobré
5
Jestli ten Hruška nebere recepty z tyhle stránky :-) Květa

|Datum: 15:55 18.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 67 Sdílení: 55 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.2.2016 07:19 zde <<<

|Datum: 22:17 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 76 Sdílení: 44 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2014 08:46 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 105 Sdílení: 88 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.9.2015 15:39 zde <<<

|Datum: 09:38 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 10 Sdílení: 5 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.3.2015 16:21 zde <<<

|Datum: 20:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 67 Sdílení: 79 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.3.2015 16:21 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 76 Sdílení: 44 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2014 09:46 zde <<<

|Datum: 09:18 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 33 Sdílení: 22 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.7.2015 09:13 zde <<<

|Datum: 14:36 13.7.2015

TOPlist