Hledat

Domácí majonéza - tatarská omáčka bez vajec

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

tuto majonézu mám vyzkoušenou
5
Výborná

|Datum: 21:21 25.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 3 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 21:51 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

:-)
5
Výborná mám vyzkoušeno, vždy se povede, pak si z tohoto základu udělám tatarku, ★★★

|Datum: 21:55 25.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 91 Sdílení: 184 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 21:37 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 91 Sdílení: 183 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 21:37 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 130 Sdílení: 210 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.4.2015 10:07 zde <<<

|Datum: 10:45 6.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 3 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2014 21:51 zde <<<

|Datum: 20:24 19.3.2015

TOPlist