Hledat

Domácí rohlíčky od Michaely

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 118 Sdílení: 114 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.3.2014 08:54 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Super.
5
Rohlíky jsem dělala a jsou opravdu vynikající a vydrží dlouho měkké.....

|Datum: 20:59 4.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 27 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.6.2015 10:30 zde <<<

|Datum: 08:07 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 119 Sdílení: 117 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.3.2014 08:54 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 140 Sdílení: 145 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.2.2015 08:37 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 74 Sdílení: 65 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.3.2014 07:38 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 75 Sdílení: 65 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.3.2014 07:38 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

TOPlist