Hledat

Domácí větrníky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 706 Sdílení: 438 Počet komentářů: 14 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.6.2015 10:00 zde <<<

|Datum: 14:34 21.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 804 Sdílení: 560 Počet komentářů: 25 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.1.2015 14:44 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

domace vetrniky
5
Fajnove vyskusam

|Datum: 10:25 10.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 802 Sdílení: 565 Počet komentářů: 25 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.1.2015 14:44 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 280 Sdílení: 168 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.2.2015 14:17 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 383 Sdílení: 238 Počet komentářů: 17 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.4.2014 21:44 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 383 Sdílení: 238 Počet komentářů: 17 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.4.2014 20:44 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

TOPlist