Hledat

Eskymo dezert bez pečení

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Super
5
Uz jsem je delala a jsou opravdu moc dobre.

|Datum: 15:53 23.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 169 Sdílení: 138 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.10.2014 17:53 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 73 Sdílení: 42 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.6.2015 16:45 zde <<<

|Datum: 09:17 30.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 87 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.6.2015 18:30 zde <<<

|Datum: 09:17 30.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 112 Sdílení: 148 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.8.2015 17:30 zde <<<

|Datum: 09:49 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 168 Sdílení: 141 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.10.2014 16:53 zde <<<

|Datum: 13:07 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 191 Sdílení: 134 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.2.2015 18:07 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Popis nedává smysl
2
Jak pomáhá voda v umístění hmoty do formy??? Pudink umixujeme neuvařený ? Popis postupu nedává smysl.

|Datum: 16:47 23.10.2014

TOPlist