Hledat

Fazolové burgery by Romča  

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.8.2016 09:18 zde <<<

|Datum: 13:07 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 52 Sdílení: 10 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.2.2015 18:05 zde <<<

|Datum: 13:07 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 53 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.2.2015 18:08 zde <<<

|Datum: 14:44 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 53 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.2.2015 18:08 zde <<<

|Datum: 13:07 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.3.2016 17:34 zde <<<

|Datum: 15:22 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 52 Sdílení: 10 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.2.2015 18:05 zde <<<

|Datum: 20:52 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 21 Sdílení: 6 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.8.2016 09:22 zde <<<

|Datum: 13:07 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 6 Sdílení: 7 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.3.2016 17:34 zde <<<

|Datum: 15:22 10.7.2016

TOPlist