Hledat

Francúzske medové rezy

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

5

|Datum: 18:48 24.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 139 Sdílení: 147 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2014 17:20 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Rezy
5
Tak tohle je opravdu paradicka. Sice je to narocnejsi na pripravu, ale vysledek opravdu stoji za to. Mnam

|Datum: 08:10 21.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 108 Sdílení: 63 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.2.2015 15:12 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

5

|Datum: 18:48 24.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 127 Sdílení: 115 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 10:43 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 103 Sdílení: 79 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.6.2015 12:00 zde <<<

|Datum: 09:15 30.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 139 Sdílení: 146 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2014 16:20 zde <<<

|Datum: 13:08 23.3.2017

TOPlist