Hledat

Gaštanový krémeš

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 145 Sdílení: 81 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.2.2015 19:50 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 173 Sdílení: 170 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.4.2014 10:10 zde <<<

|Datum: 09:19 18.6.2015

moc chutné
5
Znam a delame celkem casto je to narocnejsi ale stoji to za to

|Datum: 19:45 18.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 172 Sdílení: 170 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.4.2014 09:10 zde <<<

|Datum: 13:08 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 193 Sdílení: 212 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.2.2015 17:58 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 213 Sdílení: 253 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.5.2014 17:33 zde <<<

|Datum: 13:08 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 213 Sdílení: 253 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.5.2014 18:33 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

TOPlist