Hledat

Hanácké koláčky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 163 Sdílení: 150 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2014 21:19 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 101 Sdílení: 125 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2016 17:02 zde <<<

|Datum: 15:23 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 124 Sdílení: 156 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2015 19:50 zde <<<

|Datum: 10:48 8.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 241 Sdílení: 196 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.3.2015 08:04 zde <<<

|Datum: 20:33 24.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 158 Sdílení: 144 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2015 14:25 zde <<<

|Datum: 09:39 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 163 Sdílení: 150 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2014 21:19 zde <<<

|Datum: 13:08 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 245 Sdílení: 240 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.7.2015 14:19 zde <<<

|Datum: 09:39 19.8.2015

TOPlist