Hledat

Hnedý gaštanový chlebík

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 14 Sdílení: 4 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.10.2014 09:09 zde <<<

|Datum: 13:08 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2016 09:12 zde <<<

|Datum: 15:23 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 10 Sdílení: 4 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2016 09:12 zde <<<

|Datum: 15:23 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 0 Sdílení: 2 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.10.2014 10:11 zde <<<

|Datum: 20:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 14 Sdílení: 4 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.10.2014 10:09 zde <<<

|Datum: 07:37 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 0 Sdílení: 2 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.10.2014 09:11 zde <<<

|Datum: 13:08 23.3.2017

TOPlist