Hledat

Išlské dortíky - podle Martinky - vánoční cukroví

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

chybí vejce
1
já dávám ještě vejce

|Datum: 11:01 5.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 381 Sdílení: 326 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 21:55 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

Jsou snadné a velmi chutné
5
Těsto jsem zdvojnásobila a pomazánka stačila jen jedna.

|Datum: 23:24 8.12.2013

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 84 Sdílení: 81 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.3.2014 22:36 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.12.2013 22:16 zde <<<

|Datum: 20:12 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 279 Sdílení: 356 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.11.2015 10:33 zde <<<

|Datum: 15:15 26.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 149 Sdílení: 141 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.11.2014 04:49 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 382 Sdílení: 321 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 21:55 zde <<<

|Datum: 09:14 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 123 Sdílení: 73 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.12.2016 22:15 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 7 Sdílení: 4 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2014 20:33 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 84 Sdílení: 81 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.3.2014 22:36 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 323 Sdílení: 260 Počet komentářů: 11 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 10:03 zde <<<

|Datum: 09:14 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 322 Sdílení: 265 Počet komentářů: 11 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 10:03 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

Vynikající
5
Vypadají skvěle a nejen to jsou absolutně chuťově vynikající

|Datum: 21:15 8.12.2013

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 291 Sdílení: 290 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.11.2016 13:17 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

TOPlist