Hledat

Jahodová fofr roláda

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 101 Sdílení: 75 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.6.2015 09:19 zde <<<

|Datum: 09:41 1.11.2015

Skvělá
5
je opravdu připravená raz dva a moc dobrá:-))

|Datum: 11:16 2.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 100 Sdílení: 88 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.7.2014 10:15 zde <<<

|Datum: 13:13 23.3.2017

Moc nám chutnala
5
Tahle roláda od paní Evičky je opradu moc dobrá. Určitě jsme ji nedělali naposledy

|Datum: 16:24 22.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 100 Sdílení: 87 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.7.2014 11:15 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 11 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2014 21:12 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 139 Sdílení: 108 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.1.2015 15:26 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 81 Sdílení: 80 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.2.2016 18:26 zde <<<

|Datum: 22:14 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 82 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.6.2016 10:55 zde <<<

|Datum: 15:26 10.7.2016

TOPlist