Hledat

Jahodové duhové řezy podle Zorky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 281 Sdílení: 319 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 00:13 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 308 Sdílení: 506 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.6.2014 11:02 zde <<<

|Datum: 13:13 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 308 Sdílení: 504 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.6.2014 12:02 zde <<<

|Datum: 11:48 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 150 Sdílení: 78 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.6.2015 12:30 zde <<<

|Datum: 08:12 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 153 Sdílení: 163 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.2.2015 17:49 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Petra
5
Opravdu je to luxusní dezert. Dělám to tedy spíš jako řezy na menším plechu. Ale na léto je to opravdu lehká osvěžující mňamka .

|Datum: 14:15 12.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 181 Sdílení: 140 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.6.2015 10:19 zde <<<

|Datum: 18:12 4.7.2015

TOPlist