Hledat

Jidáše

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 41 Sdílení: 26 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.4.2014 08:00 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 40 Sdílení: 26 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.4.2014 07:00 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 115 Sdílení: 62 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.4.2015 14:16 zde <<<

|Datum: 21:14 3.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 38 Sdílení: 41 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.10.2016 08:19 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 58 Sdílení: 68 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.3.2016 07:50 zde <<<

|Datum: 15:28 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 41 Sdílení: 21 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.12.2014 10:58 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Irena
3
No nevím, tak jsem zadělala těsto , ale nechybí tam ještě trochu mléka ? je to strašně sypké , nedrží po hromadě.

|Datum: 11:07 9.4.2020

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 21 Sdílení: 11 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.3.2016 17:07 zde <<<

|Datum: 15:28 10.7.2016

Krása
5
Dnes je podle vašeho receptíku upeču. Vypadají nádherně díky Jiřina

|Datum: 15:35 18.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 115 Sdílení: 62 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.4.2015 13:16 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

TOPlist