Hledat

Kakaová roláda

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 114 Sdílení: 34 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2015 20:17 zde <<<

|Datum: 08:19 13.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 108 Sdílení: 64 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.7.2014 15:45 zde <<<

|Datum: 11:49 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 55 Sdílení: 28 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.7.2015 07:26 zde <<<

|Datum: 14:52 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 130 Sdílení: 72 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.3.2015 17:52 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 114 Sdílení: 34 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2015 19:17 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 107 Sdílení: 64 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.7.2014 14:45 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

TOPlist