Hledat

Kávovo-šlehačkové řezy s jahodami

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 178 Sdílení: 88 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.10.2014 17:04 zde <<<

|Datum: 13:17 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 169 Sdílení: 88 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.9.2014 13:46 zde <<<

|Datum: 11:45 19.5.2015

Rezy
5
Uz jsem je delala a jsou dobre.

|Datum: 12:12 8.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 178 Sdílení: 88 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.10.2014 17:04 zde <<<

|Datum: 09:44 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 292 Sdílení: 364 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.6.2014 18:43 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 76 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.2.2016 16:04 zde <<<

|Datum: 22:23 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 169 Sdílení: 87 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.9.2014 12:46 zde <<<

|Datum: 13:17 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 151 Sdílení: 87 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.6.2015 12:24 zde <<<

|Datum: 09:41 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 161 Sdílení: 115 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2015 16:28 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

*****
5
Vyzeraju luxusne

|Datum: 06:36 7.6.2014

TOPlist