Hledat

Kokosové kostky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 160 Sdílení: 172 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.5.2014 11:00 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 105 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2016 16:54 zde <<<

|Datum: 15:30 10.7.2016

mňamka
5
Miluji toto a kokosem!!!!!!!!!!!!

|Datum: 10:24 15.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 160 Sdílení: 171 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.5.2014 10:00 zde <<<

|Datum: 13:18 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 204 Sdílení: 279 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.9.2015 10:01 zde <<<

|Datum: 09:48 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 123 Sdílení: 85 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.6.2015 14:00 zde <<<

|Datum: 14:35 21.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 124 Sdílení: 89 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.2.2015 09:25 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

TOPlist