Hledat

Laskonky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 90 Sdílení: 81 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.1.2015 12:24 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 90 Sdílení: 53 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.3.2014 20:42 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

super !!!!
5
vynikající...nemám slov, lepší jsem nejedla, dík za recept, hned si ho uložím a na vánoce opět udělám, bílky budou, tak není co řešit :-)

|Datum: 11:39 7.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 148 Sdílení: 100 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.10.2014 12:30 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Věrka Hajná
5
Párkrát jsem je zkoušela. Ty Vaše se moc povedly.

|Datum: 22:06 19.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 64 Sdílení: 57 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.7.2014 16:00 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Iva65
5
Zbožňuju je už od dětsví a nedám na ně dopustit. Moc děkuju paní Ivaně za recept.

|Datum: 19:48 19.3.2014

dokonalá chuť
5
Dělala jsem mnohokrát, ale tyhle jsem prostě famózní. Děkuji

|Datum: 12:58 24.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 64 Sdílení: 58 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.7.2014 15:00 zde <<<

|Datum: 13:23 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 53 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.3.2014 20:42 zde <<<

|Datum: 13:23 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 86 Sdílení: 57 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.4.2014 12:48 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

TOPlist