Hledat

Lehký vánek

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 351 Sdílení: 644 Počet komentářů: 10 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.3.2015 16:22 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 285 Sdílení: 469 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.9.2014 11:53 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 287 Sdílení: 195 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.8.2015 08:02 zde <<<

|Datum: 09:37 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 270 Sdílení: 175 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 18:18 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Zuzana z Přerova
5
Upečeno. Dělala jsem to pro návštěvu a vánek sklidil velký úspěch. Dík za tip. Zůza

|Datum: 10:14 14.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 190 Sdílení: 376 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2014 10:20 zde <<<

|Datum: 13:23 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 278 Sdílení: 253 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.7.2015 15:00 zde <<<

|Datum: 18:07 4.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 190 Sdílení: 375 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2014 10:20 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

TOPlist