Hledat

Linecké cukroví - tradiční babiččin recept - s moderním postupem i pro pekárny

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 76 Sdílení: 30 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2014 15:14 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 1 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2013 18:34 zde <<<

|Datum: 20:11 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 270 Sdílení: 136 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2014 18:50 zde <<<

|Datum: 09:14 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 68 Sdílení: 39 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.3.2014 16:28 zde <<<

|Datum: 09:14 18.6.2015

Dobré
5
Moc děkuji za přehledný obrázkový recept, nejsem žádná pekařka a tak jsem tento recept velmi ocenila. Akorát se peče poslední plech. Cukroví je moc dobré ani není přeslazené jako jsem dělala podle receptu minulý rok.

|Datum: 18:55 7.12.2013

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 68 Sdílení: 39 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.3.2014 16:28 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

Prostě mňamózní
5
Děkuji za recept s těstem se dobře pracuje a netrhá se a chuťově je také perfektní. U nás mělo velký úspěch a jiné už dělat nebudeme.

|Datum: 17:27 7.12.2013

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 270 Sdílení: 138 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2014 18:50 zde <<<

|Datum: 13:24 23.3.2017

TOPlist