Hledat

Maková buchta s citrónovou polevou podle Markétky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 90 Sdílení: 81 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.7.2014 12:30 zde <<<

|Datum: 13:25 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 108 Sdílení: 125 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 10:45 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Makovka
5
Děkuji za receptík, makovka je moc dobroučká a hlavně také rychlá a jednoduchá což se v dnešní uspěchané době cení také. Dekuji

|Datum: 10:11 17.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 115 Sdílení: 77 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.9.2015 16:00 zde <<<

|Datum: 10:03 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 91 Sdílení: 82 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.7.2014 13:30 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 47 Sdílení: 117 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.3.2016 09:06 zde <<<

|Datum: 15:33 10.7.2016

TOPlist