Hledat

Marcipán bez dřiny za 10 minut

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 270 Sdílení: 576 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.7.2014 23:17 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 96 Sdílení: 121 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.10.2014 17:29 zde <<<

|Datum: 09:37 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 32 Sdílení: 63 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.6.2015 16:00 zde <<<

|Datum: 18:06 4.7.2015

vynikající!
5
Zdeni - 10 minut? ty mě zničíš!!!! to nedám! a pravda je - že Zdence vděčím za mnoho času a rad, kterémi věnovala a její marcipán je opravdu výborný, krásně se s ním potahuje, i figurky a ozdoby jdou krásně. ještě jednou posílám převeliký dík! ♥

|Datum: 06:05 21.6.2014

Nejlepší recept na marcipán
5
Neznám lepší zkoušela jsem jich mnoho, ale tenhle vede na plné čáře. Já používám jako potahovku na dorty pro moje dětičky a je opravdu paráda s ním pracovat. Také jsem dělala různé figurky a i ty mi šli super tvarovat a to nejsem žádná cukrářka ba naopak spíše začátečnice v pohahování dortíků. Moc fajn recept paní Zdenky díky za něj

|Datum: 16:27 22.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 4 Sdílení: 17 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2014 21:12 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 269 Sdílení: 580 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.7.2014 22:17 zde <<<

|Datum: 13:26 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 75 Sdílení: 130 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2015 22:24 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 76 Sdílení: 178 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.4.2014 18:00 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 96 Sdílení: 121 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.10.2014 17:29 zde <<<

|Datum: 13:26 23.3.2017

TOPlist