Hledat

Mechová dvoubarevná bábovka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 110 Sdílení: 71 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.6.2015 13:30 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 69 Sdílení: 59 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.7.2014 11:30 zde <<<

|Datum: 07:39 22.4.2015

Bábovka
5
Je vynikající

|Datum: 05:39 29.4.2014

Mechová bábovka
5
Babovku jsem vyzkoušela a byla výborná.

|Datum: 20:53 10.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 144 Sdílení: 117 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.2.2015 15:23 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 103 Sdílení: 91 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.10.2014 22:30 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 91 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.4.2014 07:40 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Vynikající
5
Výborná, jemná, vůbec není suchá

|Datum: 12:31 9.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 169 Sdílení: 131 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.1.2015 18:11 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

TOPlist