Hledat

Medové koláče s makom

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 5 Sdílení: 3 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.3.2015 07:28 zde <<<

|Datum: 20:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 5 Sdílení: 3 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.3.2015 07:28 zde <<<

|Datum: 13:28 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 81 Sdílení: 32 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.3.2015 07:26 zde <<<

|Datum: 13:28 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 53 Sdílení: 19 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.7.2015 10:00 zde <<<

|Datum: 14:53 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 82 Sdílení: 33 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.3.2015 07:26 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 56 Sdílení: 32 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2014 08:36 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 56 Sdílení: 31 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2014 07:36 zde <<<

|Datum: 13:28 23.3.2017

TOPlist