Hledat

Nepravý medovník - fofrovka a vynikající

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Forovka
5
Je to sice fofrovka ale rozhodne je moc dobra. Sice to neni uplne stejne, ale je moc dobrý takze u nej zustanu. Z jedne placky sup hup a je hotovo super. Diky

|Datum: 16:43 31.8.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 189 Sdílení: 261 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.8.2014 18:44 zde <<<

|Datum: 08:52 4.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 167 Sdílení: 331 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 09:57 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodně sladké, ale super rychlovka
5
Velmi snadný recept, těsto chuťově výborné, dala jsem ale více mouky, protože dost lepilo a lžíci perníkového koření(zvažuji, že z něj vyzkouším i vánoční perníčky)..odřezkymálem nezbyly na nadrcení:) Příště bych určitě dala méně cukru, je krásně medovo-máslově voňavé. Krém je také příliš sladký, možná by stačilo méně salka. Já ho svařila na karamelové (1 hodinu v tlakáči). Dělala jsem do kulaté formy d=24cm a bylo to o dost vyšší než je tady na obrázku a tím pádem i pěknější a použitelné jako luxusní zákusek pro návštěvu. Nahoru jsem použila nadrcenou směs ořechů a těsta, ale hodně najemno, takže to také vypadalo jinak, více jako klasický obchodový medovník. Ráda opět někdy připravím,ale určitě omezím ten cukr.

|Datum: 09:03 2.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 190 Sdílení: 218 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.5.2015 14:30 zde <<<

|Datum: 10:31 25.5.2015

od:host: datum 14.10. 2014
5
Vypadá dobře,hlavně že je to rychlovka,vyzkouším .

|Datum: 08:47 14.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 86 Sdílení: 115 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.12.2014 22:49 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

TOPlist