Hledat

Propletené nutelové bochánky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 235 Sdílení: 282 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.5.2014 08:00 zde <<<

|Datum: 09:21 18.6.2015

Povedlo se
5
Jsou krásné a dobré. Jsou sice hodně sladké, ale to ostatně každé nutelové pečivo. Doporučuji nedávat velkou vrstvu Nutely.

|Datum: 09:15 9.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 276 Sdílení: 287 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.1.2015 23:33 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 84 Sdílení: 43 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.6.2015 11:05 zde <<<

|Datum: 08:11 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 212 Sdílení: 236 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.2.2015 15:22 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 315 Sdílení: 329 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.9.2014 09:47 zde <<<

|Datum: 08:50 4.5.2015

Skvělé
5
Výborný... fakt jsem si pochutnala a to mám prosím držet dietu :D Přítel si vyžádal brzské repete.

|Datum: 16:47 13.2.2015

nádhera
5
Vypadají moc pěkně a vnučka nutelu má moc ráda, vyzkouším díky

|Datum: 13:14 25.6.2014

TOPlist