Hledat

Ptáčci z loupákového těsta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Krásné a na velikonoce parádní
5
Dělám také, jen v jiném poměru surovin. Zkusím ty Vaše moc děkuji za receptík. Helena

|Datum: 15:57 14.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 69 Sdílení: 47 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.4.2014 10:58 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 125 Sdílení: 56 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.4.2015 18:01 zde <<<

|Datum: 21:14 3.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 129 Sdílení: 88 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.9.2014 00:01 zde <<<

|Datum: 08:50 4.5.2015

Už se na tom pracuje
5
už se na tom pracuje

|Datum: 15:54 18.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 96 Sdílení: 52 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.9.2014 12:33 zde <<<

|Datum: 11:44 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 125 Sdílení: 92 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.3.2015 18:16 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

TOPlist