Hledat

Ranní rosa

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 224 Sdílení: 146 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.10.2014 14:56 zde <<<

|Datum: 08:11 27.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 239 Sdílení: 264 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.5.2014 18:00 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 152 Sdílení: 104 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.11.2014 10:19 zde <<<

|Datum: 09:39 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 97 Sdílení: 55 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.5.2015 06:59 zde <<<

|Datum: 07:36 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 125 Sdílení: 132 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.1.2015 18:20 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Ranní rosa
5
Tak musím řící, že jsou naprosto ÚŽASNÉ

|Datum: 08:16 26.3.2014

ranní rosa z nosa
5
ranní rosa z nosa

|Datum: 13:04 24.11.2016

Ranni rosa
5
Jako vzdy vynikajici, ale od vas pani Navratova je vse moc dobre

|Datum: 07:07 8.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 130 Sdílení: 143 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2014 06:52 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

TOPlist