Hledat

Srdíčková bábovka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 35 Sdílení: 31 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.1.2015 13:27 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 51 Sdílení: 40 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.8.2015 14:04 zde <<<

|Datum: 09:37 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 76 Sdílení: 21 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.5.2015 17:10 zde <<<

|Datum: 08:11 27.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 61 Sdílení: 45 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.2.2014 09:55 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.2.2014 10:03 zde <<<

|Datum: 20:15 19.3.2015

Barbora
5
To by člověk neřekl jak to může být jednoduché. Na tom obrázku se Vám velmi povedla. Vyzkoušíííím!

|Datum: 23:12 27.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 62 Sdílení: 55 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.9.2014 09:49 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

jéé srdíčka
5
Vypadá to krásně. Skvělěj tip.

|Datum: 09:00 26.2.2014

Nádherná
5
Fakt super nápad,vyzkouším:)

|Datum: 18:52 1.3.2014

TOPlist