Hledat

Šťouchaná buchta - rychlá a výborná

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 47 Sdílení: 48 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.1.2015 12:25 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

stouchaná buchta
1
Buchta je tuhá, není dobrá

|Datum: 18:33 17.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 103 Sdílení: 77 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.1.2015 11:51 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

rumovka
5
my jí máme v práci pod názvem RUMOVKA je naprosto vynikající!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

|Datum: 17:34 7.5.2014

Mňam
5
Doporučuju :) Výborná a celkem rychlá buchta.

|Datum: 11:50 3.8.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 182 Sdílení: 195 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.9.2014 17:21 zde <<<

|Datum: 11:44 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 149 Sdílení: 130 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.5.2015 16:00 zde <<<

|Datum: 08:10 27.5.2015

buchta
5
Dělám ji podle vašeho receptu pravidelně a je to nejoblíbenější obyč buchta co znám. Všichni ji mají rádi

|Datum: 06:43 6.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 170 Sdílení: 116 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.11.2014 14:54 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

AB
5
buchtu znam ,peču jí,akorát jí říkáme KRUŤAS

|Datum: 17:35 7.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 181 Sdílení: 326 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.5.2014 08:44 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Luxusní buchta
5
Buchta je rychlá, jednoduchá a hlavně naprosto úžasná! Zkoušela jsem i variantu bez rumu pro děti a super;-) Díky moc autorce za recept.

|Datum: 18:29 27.10.2014

TOPlist