Hledat

Strakatý tvarožník

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Bomba
1
Vynikajici zakusek pro celou rodinu

|Datum: 18:50 19.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 130 Sdílení: 63 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.2.2015 18:07 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 238 Sdílení: 182 Počet komentářů: 9 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.5.2014 15:40 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 73 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.9.2015 13:51 zde <<<

|Datum: 09:48 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 112 Sdílení: 144 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.6.2014 08:06 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 129 Sdílení: 66 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.6.2015 11:45 zde <<<

|Datum: 09:11 30.6.2015

Krása
5
ten je parádní o víkendu se do něj dám

|Datum: 17:13 27.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 136 Sdílení: 113 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.2.2015 12:54 zde <<<

|Datum: 14:31 19.3.2015

TOPlist