Hledat

Vaječná tlačenka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 78 Sdílení: 57 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.3.2015 07:25 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Už je v lednici
5
Právě jsem tláču dodělala už se chladí na snídani v lednici. Ochutnala jsem ještě zamíchané v misce a chuťově parádní. Už se na ní moc těšíme jak já tak manžel. Miroslave moc děkuji za báječný recept. Vypadá to krasně a ještě tak chutná. Danuška

|Datum: 16:02 14.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 52 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.4.2015 08:00 zde <<<

|Datum: 11:04 5.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 121 Sdílení: 66 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 18:11 zde <<<

|Datum: 09:41 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 48 Sdílení: 42 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.11.2014 07:18 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 56 Sdílení: 62 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.12.2015 21:21 zde <<<

|Datum: 18:51 21.1.2016

super
5
Tak právě jsem dojedl první ochutnávku. Recept lehce upraven, bez salámu, trošku cibule a chilli papričky. Jeslti si něco zaslouží u mne přívlástek "JAKO DORT" tak právě tato exluzivní záležitost.

|Datum: 17:53 14.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 68 Sdílení: 48 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.4.2014 07:00 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 72 Sdílení: 64 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.12.2014 11:00 zde <<<

|Datum: 14:25 19.3.2015

TOPlist