Hledat

VeganglutenFreebean burger - VGFBB - Fazolové burgery

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 16 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 11:44 zde <<<

|Datum: 20:43 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 8 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.11.2014 09:01 zde <<<

|Datum: 20:42 19.3.2015

Parádička
5
Tak tohle je pecka, to určo vyzkouším Díky Kačko

|Datum: 19:03 21.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 42 Sdílení: 10 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 11:44 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 20 Sdílení: 5 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.3.2015 16:29 zde <<<

|Datum: 20:42 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 18 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.2.2015 15:15 zde <<<

|Datum: 20:42 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 48 Sdílení: 19 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.3.2015 16:28 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

TOPlist