Hledat

Věnečky pouze ze 3 vajec

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

.
5
vypadají supr..takové špuntíky..

|Datum: 15:53 18.4.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 279 Sdílení: 506 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.3.2014 15:32 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

mňam
5
výborné

|Datum: 21:56 25.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 176 Sdílení: 301 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.1.2015 13:26 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 276 Sdílení: 481 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.10.2014 20:47 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 294 Sdílení: 271 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.5.2015 13:00 zde <<<

|Datum: 08:09 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 163 Sdílení: 129 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.6.2015 10:40 zde <<<

|Datum: 08:09 12.6.2015

Hitovka naší rodiny
5
Dělám je podobně ze 4 vajec. U nás se po nich jen zapráší a to je dělám z dvojité dávky. Zuzana76

|Datum: 07:24 26.3.2014

TOPlist