Hledat

Zamotané koláčky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 252 Sdílení: 184 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.2.2015 10:29 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

výborné
5
Jednoduché a chutné

|Datum: 13:54 18.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 202 Sdílení: 208 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.4.2014 08:00 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 304 Sdílení: 543 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.9.2015 21:24 zde <<<

|Datum: 09:38 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 146 Sdílení: 125 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.1.2016 14:40 zde <<<

|Datum: 18:52 21.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 285 Sdílení: 206 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.6.2015 16:00 zde <<<

|Datum: 14:33 21.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 240 Sdílení: 231 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.9.2014 15:04 zde <<<

|Datum: 14:24 19.3.2015

TOPlist