Hledat

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Slané řezy dvou barev

Slané řezy dvou barev

Obrázek Guacamole

Guacamole

Obrázek Jablečné lívance

Jablečné lívance

Obrázek Burek se sýrem by Romča

Burek se sýrem by Romča

Obrázek La Sáně pro býložravce

La Sáně pro býložravce

Obrázek Nejlepší pálenka - samohonka

Nejlepší pálenka - samohonka

Obrázek Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Obrázek Dort půlitr - fotopostup

Dort půlitr - fotopostup

Obrázek Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Obrázek Korenistý raňajkový lievanec s rozmarínom

Korenistý raňajkový lievanec s rozmarínom

Obrázek Grepové smoothie - Ranní probuzení

Grepové smoothie - Ranní probuzení

Obrázek Lucinčin nakládaný hermelín

Lucinčin nakládaný hermelín

TOPlist