Hledat

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Sýrová roláda

Sýrová roláda

Obrázek Lucinčin nakládaný hermelín

Lucinčin nakládaný hermelín

Obrázek Kynuté těsto univerzál

Kynuté těsto univerzál

Obrázek Bramborové koláčky

Bramborové koláčky

Obrázek Sýrové krekry

Sýrové krekry

Obrázek Velikonoční koláč s chřestem

Velikonoční koláč s chřestem

Obrázek Velikonoční hrudka - Syrec

Velikonoční hrudka - Syrec

Obrázek Košík na vajíčka aneb konec rozbitým vejcím

Košík na vajíčka aneb konec rozbitým vejcím

Obrázek Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Obrázek Sirup z meduňky

Sirup z meduňky

Obrázek Dýňová omáčka by Romča

Dýňová omáčka by Romča

Obrázek Ďáblova barevná vejce

Ďáblova barevná vejce

TOPlist