Hledat

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Obrázek Majolkové šunkové větrníky

Majolkové šunkové větrníky

Obrázek Domácí těstoviny by Romča

Domácí těstoviny by Romča

Obrázek Domácí knedlík z mikrovlnky

Domácí knedlík z mikrovlnky

Obrázek Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Obrázek Tipy našich babiček

Tipy našich babiček

Obrázek Cheesecake

Cheesecake

Obrázek Nadýchané lívance od Markétky

Nadýchané lívance od Markétky

Obrázek Vánoční dýňová marmeláda

Vánoční dýňová marmeláda

Obrázek Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh

Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh

Obrázek Lískooříškový krém

Lískooříškový krém

Obrázek Filetovaný pomeranč

Filetovaný pomeranč

TOPlist