Hledat

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Hrnkové lívance od Mirky

Hrnkové lívance od Mirky

Obrázek Ovesné banánové sušenky

Ovesné banánové sušenky

Obrázek Plněná vejce

Plněná vejce

Obrázek Jogurtové koblížky od Stáni

Jogurtové koblížky od Stáni

Obrázek Americké lívance bez kynutí

Americké lívance bez kynutí

Obrázek Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

Obrázek Bramborové koláčky

Bramborové koláčky

Obrázek Knedlík vařený v páře

Knedlík vařený v páře

Obrázek Lucinčin nakládaný hermelín

Lucinčin nakládaný hermelín

Obrázek Melounové cupcakes

Melounové cupcakes

Obrázek Domácí lesk na rty by Romča

Domácí lesk na rty by Romča

Obrázek Banánové lívance

Banánové lívance

TOPlist