Hledat

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Salát s pečenou zeleninou a pošírovaným vejcem

Salát s pečenou zeleninou a pošírovaným vejcem

Obrázek Ďáblova barevná vejce

Ďáblova barevná vejce

Obrázek Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

Obrázek La Sáně pro býložravce

La Sáně pro býložravce

Obrázek Pečený čaj z domácí pekárny

Pečený čaj z domácí pekárny

Obrázek Domácí lesk na rty by Romča

Domácí lesk na rty by Romča

Obrázek Pórkový koláč od Markétky

Pórkový koláč od Markétky

Obrázek GHÍ

GHÍ

Obrázek Žemlovka s jablby a meruňkovým šmakounem

Žemlovka s jablby a meruňkovým šmakounem

Obrázek Sušenky pro pejsky - domácí

Sušenky pro pejsky - domácí

Obrázek Cheesecake

Cheesecake

Obrázek Čokoládové perníčky

Čokoládové perníčky

TOPlist