Hledat

Jahelník

Kdo má rád rýžový nákyp,tak mu tohle bude určitě chutnat.Ale ti kdo ho moc nemusí(třeba jako já),tak to extra požitek nebude

Potřebné přísady:
  • 200g jahel
  • Sul
  • 4 vejce
  • 150g mouckoveho cukru
  • Pul lzicky mlete skorice
  • Svestky
  • 3 jablka
  • Skoricovy cukr
  • Maizenu
Postup přípravy:
  1. Jahly si uvarte na hustou kasi se spetkou soli v 750ml vody.Do vychladle kase zamichejte utrene zloutky s cukrem do peny,skorici a snih z bilku.
  2. Do vylozene pecicim papirem kulatei formy nalijte cast smesi a pokladte svestkama.Opet prekryjte testem a dejte nahrubo nastrouhana jablka smichane se skoricovym cukrem a maizenou.(Muzete do nich pridat i kapku citronu aby nezhnedla)A opet prilijte zbytek testa.
  3. Pecte cca pri 180 stupnich tak hodinu.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu
Web fbl.me

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Medovník jako dort

Medovník jako dort

Obrázek Báječná kefírovka

Báječná kefírovka

Obrázek Kinder bueno

Kinder bueno

Obrázek Rychlý a snadný povidlový koláč

Rychlý a snadný povidlový koláč

Obrázek Makovec s fondánovou polevou

Makovec s fondánovou polevou

Obrázek Švestková bublanina s mákem

Švestková bublanina s mákem

Obrázek Makový koláč

Makový koláč

Obrázek Věnečky

Věnečky

Obrázek Višňové řezy s tvarohovým krémem

Višňové řezy s tvarohovým krémem

Obrázek Jogurtová bábovka od Stáni

Jogurtová bábovka od Stáni

Obrázek Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Obrázek Tvarohovo jahodový koláč

Tvarohovo jahodový koláč

TOPlist