Hledat

Jahelník

Kdo má rád rýžový nákyp,tak mu tohle bude určitě chutnat.Ale ti kdo ho moc nemusí(třeba jako já),tak to extra požitek nebude

Potřebné přísady:
  • 200g jahel
  • Sul
  • 4 vejce
  • 150g mouckoveho cukru
  • Pul lzicky mlete skorice
  • Svestky
  • 3 jablka
  • Skoricovy cukr
  • Maizenu
Postup přípravy:
  1. Jahly si uvarte na hustou kasi se spetkou soli v 750ml vody.Do vychladle kase zamichejte utrene zloutky s cukrem do peny,skorici a snih z bilku.
  2. Do vylozene pecicim papirem kulatei formy nalijte cast smesi a pokladte svestkama.Opet prekryjte testem a dejte nahrubo nastrouhana jablka smichane se skoricovym cukrem a maizenou.(Muzete do nich pridat i kapku citronu aby nezhnedla)A opet prilijte zbytek testa.
  3. Pecte cca pri 180 stupnich tak hodinu.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu
Web fbl.me

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Čokoládové řezy s ananasem

Čokoládové řezy s ananasem

Obrázek Čokoládový fondant s višňovou omáčkou

Čokoládový fondant s višňovou omáčkou

Obrázek Velikonoční linecké podle Haničky

Velikonoční linecké podle Haničky

Obrázek Perníkové trdelníky

Perníkové trdelníky

Obrázek Odpalované banánky

Odpalované banánky

Obrázek Jablečné řezy s pudinkem

Jablečné řezy s pudinkem

Obrázek Čokoládovo-ořechový chlebíček

Čokoládovo-ořechový chlebíček

Obrázek Lehký dortík

Lehký dortík

Obrázek Míša řezy s mořskou solí

Míša řezy s mořskou solí

Obrázek Černoškine prsia

Černoškine prsia

Obrázek Marcipánovo matová torta s višňovou omáčkou

Marcipánovo matová torta s višňovou omáčkou

Obrázek Broskvová hrníčková buchta

Broskvová hrníčková buchta

TOPlist