Hledat

Jahelník

Kdo má rád rýžový nákyp,tak mu tohle bude určitě chutnat.Ale ti kdo ho moc nemusí(třeba jako já),tak to extra požitek nebude

Potřebné přísady:
  • 200g jahel
  • Sul
  • 4 vejce
  • 150g mouckoveho cukru
  • Pul lzicky mlete skorice
  • Svestky
  • 3 jablka
  • Skoricovy cukr
  • Maizenu
Postup přípravy:
  1. Jahly si uvarte na hustou kasi se spetkou soli v 750ml vody.Do vychladle kase zamichejte utrene zloutky s cukrem do peny,skorici a snih z bilku.
  2. Do vylozene pecicim papirem kulatei formy nalijte cast smesi a pokladte svestkama.Opet prekryjte testem a dejte nahrubo nastrouhana jablka smichane se skoricovym cukrem a maizenou.(Muzete do nich pridat i kapku citronu aby nezhnedla)A opet prilijte zbytek testa.
  3. Pecte cca pri 180 stupnich tak hodinu.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu
Web fbl.me

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kokosový dort s bílou čokoládou a ananasem

Kokosový dort s bílou čokoládou a ananasem

Obrázek Šátečky z Pošumaví

Šátečky z Pošumaví

Obrázek Terčiny Olé řezy

Terčiny Olé řezy

Obrázek Kysnutý pudingový koláčik

Kysnutý pudingový koláčik

Obrázek Arašídové mini košíčky s náplní

Arašídové mini košíčky s náplní

Obrázek Super rychlá buchta

Super rychlá buchta

Obrázek Domácí větrníky

Domácí větrníky

Obrázek Cheesecake brownies

Cheesecake brownies

Obrázek Čokoládové řezy z lednice

Čokoládové řezy z lednice

Obrázek Čokoládovo - kokosový koláč

Čokoládovo - kokosový koláč

Obrázek Výborné nadýchané koblihy

Výborné nadýchané koblihy

Obrázek Recept - Margotkové muffiny

Recept - Margotkové muffiny

TOPlist