Hledat

Lívance

Potřebné přísady:
  • Jedlé kaštany
  • Karamel
  • Máta
  • Vejce
  • Cukr krupice
  • Mléko
  • Polohrubá mouka
  • Droždí
  • Sůl
Postup přípravy:
  1. Do teplého mléka přidáme, vejce, sůl, cukr, polohrubou mouku a rozdrobené droždí. Prošleháme a dáme do tepla nakynout asi na dvojnásobek. Lívance dělám přes celou pánev a pak jim na talíři vykrajovátkem dodám potřebný tvar. Tady jsem použil trojúhelník ze sady od TESCOMA.
  2. Recept na karamel
  3. Kaštany naříznu na špičce do kříže a dám péct do trouby. Mezi kaštany postavím misku s vodou. Až se kaštany pořádně otevřou tak je vyndám a hned začnu s loupáním. Když je necháte vychladnout tak je to pak na sbíječku.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí pomazánkové máslo

Domácí pomazánkové máslo

Obrázek Zapletený mazanec by Romča

Zapletený mazanec by Romča

Obrázek Malinový sirup

Malinový sirup

Obrázek Extrakt ze skořicové kůry

Extrakt ze skořicové kůry

Obrázek Sýrové krekry

Sýrové krekry

Obrázek Bounty tyčinky

Bounty tyčinky

Obrázek Burek se sýrem by Romča

Burek se sýrem by Romča

Obrázek Plněná vejce

Plněná vejce

Obrázek Horúca biela čokoláda

Horúca biela čokoláda

Obrázek Vuřty podle Zbyňka

Vuřty podle Zbyňka

Obrázek Skořicoví šneci by Romča

Skořicoví šneci by Romča

Obrázek Stress Killer smoothie by Romča

Stress Killer smoothie by Romča

TOPlist