Hledat

Pařížský krém (nejen) do cukroví

Potřebné přísady:
  • 1/2 litru šlehačky (33% )
  • 150 g cukr krupice
  • 5 lžic kakaa
  • 200 g kvalitní tmavé čokolády
  • 250 g změklého másla
Postup přípravy:
  1. Za stálého míchání svaříme šlehačku, cukr a kakao.
  2. Po krátkém povaření odstavíme a do horkého zamícháme nalámanou čokoládu.Poté vmícháme pokrájené máslo.
  3. Necháme vychladnout a během chladnutí občas promícháme, vychladlé dáme do lednice. Druhý den šlehačem jen lehounce promíchneme.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Ořechové stromky by Romča

Ořechové stromky by Romča

Obrázek Tatrankové pracny - oblíbené

Tatrankové pracny - oblíbené

Obrázek Medvídci

Medvídci

Obrázek Zvonečky s rumovou polevou

Zvonečky s rumovou polevou

Obrázek Naše oblíbené perníčky

Naše oblíbené perníčky

Obrázek Košíčky všeho druhu od Anetky

Košíčky všeho druhu od Anetky

Obrázek Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Obrázek Rumové kuličky

Rumové kuličky

Obrázek Košíčky podle Evičky

Košíčky podle Evičky

Obrázek Mrkvové cukroví

Mrkvové cukroví

Obrázek Medovníčkové koule naprosto luxusní

Medovníčkové koule naprosto luxusní

Obrázek Šmakouní vánočka

Šmakouní vánočka

TOPlist