Hledat

Pařížský krém (nejen) do cukroví

Potřebné přísady:
  • 1/2 litru šlehačky (33% )
  • 150 g cukr krupice
  • 5 lžic kakaa
  • 200 g kvalitní tmavé čokolády
  • 250 g změklého másla
Postup přípravy:
  1. Za stálého míchání svaříme šlehačku, cukr a kakao.
  2. Po krátkém povaření odstavíme a do horkého zamícháme nalámanou čokoládu.Poté vmícháme pokrájené máslo.
  3. Necháme vychladnout a během chladnutí občas promícháme, vychladlé dáme do lednice. Druhý den šlehačem jen lehounce promíchneme.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Lucčiny perníčky ihned měkké - velikonoční, vánoční

Lucčiny perníčky ihned měkké - velikonoční, vánoční

Obrázek Mráčky

Mráčky

Obrázek Trvanlivé nádivky do vánočního cukroví - vynikající

Trvanlivé nádivky do vánočního cukroví - vynikající

Obrázek Rumové kuličky

Rumové kuličky

Obrázek Vánoční linecká srdíčka - opravdu skvělá

Vánoční linecká srdíčka - opravdu skvělá

Obrázek Gurmánské perníčky, výborné, jednoduché

Gurmánské perníčky, výborné, jednoduché

Obrázek Čokoládové kostky

Čokoládové kostky

Obrázek Tvarohové cukroví

Tvarohové cukroví

Obrázek Vosí hnízda

Vosí hnízda

Obrázek Kokosové rohlíčky strojkové

Kokosové rohlíčky strojkové

Obrázek Skořicové kytičky

Skořicové kytičky

Obrázek Kakaové kroužky

Kakaové kroužky

TOPlist