Hledat

Pařížský krém (nejen) do cukroví

Potřebné přísady:
  • 1/2 litru šlehačky (33% )
  • 150 g cukr krupice
  • 5 lžic kakaa
  • 200 g kvalitní tmavé čokolády
  • 250 g změklého másla
Postup přípravy:
  1. Za stálého míchání svaříme šlehačku, cukr a kakao.
  2. Po krátkém povaření odstavíme a do horkého zamícháme nalámanou čokoládu.Poté vmícháme pokrájené máslo.
  3. Necháme vychladnout a během chladnutí občas promícháme, vychladlé dáme do lednice. Druhý den šlehačem jen lehounce promíchneme.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Nepečené tiramisu kuličky - naprosto vynikající

Nepečené tiramisu kuličky - naprosto vynikající

Obrázek Nugátová kolečka

Nugátová kolečka

Obrázek Úlky - vosí hnízda - včelí úly

Úlky - vosí hnízda - včelí úly

Obrázek Kokosový suk

Kokosový suk

Obrázek Linecké cukroví a recepty na nádivky

Linecké cukroví a recepty na nádivky

Obrázek Naše oblíbené perníčky

Naše oblíbené perníčky

Obrázek Citrónové cukroví

Citrónové cukroví

Obrázek Panettoncini

Panettoncini

Obrázek Čokoládové kostky

Čokoládové kostky

Obrázek Plněné medovníčky

Plněné medovníčky

Obrázek Perníkové kornoutky

Perníkové kornoutky

Obrázek Perníčky - ihned a stále měkké

Perníčky - ihned a stále měkké

TOPlist