Hledat

Pařížský krém (nejen) do cukroví

Potřebné přísady:
  • 1/2 litru šlehačky (33% )
  • 150 g cukr krupice
  • 5 lžic kakaa
  • 200 g kvalitní tmavé čokolády
  • 250 g změklého másla
Postup přípravy:
  1. Za stálého míchání svaříme šlehačku, cukr a kakao.
  2. Po krátkém povaření odstavíme a do horkého zamícháme nalámanou čokoládu.Poté vmícháme pokrájené máslo.
  3. Necháme vychladnout a během chladnutí občas promícháme, vychladlé dáme do lednice. Druhý den šlehačem jen lehounce promíchneme.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Máslové kokosky

Máslové kokosky

Obrázek Nugátová kolečka

Nugátová kolečka

Obrázek Čokoládová srdíčka s lískovými oříšky

Čokoládová srdíčka s lískovými oříšky

Obrázek Vánoční mandlová kolečka

Vánoční mandlová kolečka

Obrázek Kokosové pusinky

Kokosové pusinky

Obrázek Plněné medovníčky

Plněné medovníčky

Obrázek Medové stromečky

Medové stromečky

Obrázek Žloutkové rohlíčky

Žloutkové rohlíčky

Obrázek Linecké solamylové koláčky

Linecké solamylové koláčky

Obrázek Medovníčky ktoré se neroztékajú

Medovníčky ktoré se neroztékajú

Obrázek Šmakouní vánočka

Šmakouní vánočka

Obrázek Linecké margaretky

Linecké margaretky

TOPlist