Hledat

Pařížský krém (nejen) do cukroví

Potřebné přísady:
  • 1/2 litru šlehačky (33% )
  • 150 g cukr krupice
  • 5 lžic kakaa
  • 200 g kvalitní tmavé čokolády
  • 250 g změklého másla
Postup přípravy:
  1. Za stálého míchání svaříme šlehačku, cukr a kakao.
  2. Po krátkém povaření odstavíme a do horkého zamícháme nalámanou čokoládu.Poté vmícháme pokrájené máslo.
  3. Necháme vychladnout a během chladnutí občas promícháme, vychladlé dáme do lednice. Druhý den šlehačem jen lehounce promíchneme.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špaldovo-oříškové rohlíčky

Špaldovo-oříškové rohlíčky

Obrázek Gurmánské perníčky, výborné, jednoduché

Gurmánské perníčky, výborné, jednoduché

Obrázek Kakaové kroužky

Kakaové kroužky

Obrázek Kokosové pusinky

Kokosové pusinky

Obrázek Medvídci

Medvídci

Obrázek Dortíčky - nejen vánoční

Dortíčky - nejen vánoční

Obrázek Pomerančové rybičky s ořechy by Romča

Pomerančové rybičky s ořechy by Romča

Obrázek Perníkové kornoutky

Perníkové kornoutky

Obrázek Plněné ořechy by Romča

Plněné ořechy by Romča

Obrázek Kokosové kostky nepečené

Kokosové kostky nepečené

Obrázek Citrónové cukroví

Citrónové cukroví

Obrázek Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

TOPlist