Hledat

Převod čerstvého droždí na suché

Postup přípravy:
  1. Převod čerstvého droždí a suché
  2. 7g sušeného droždí - vhodné na 500g mouky
  3. 14g sušeného droždí - vhodné na 1000g mouky
  4. 7g sušeného droždí = 21g droždí
Ostatní

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablečná povidla pečená v troubě

Jablečná povidla pečená v troubě

Obrázek Domácí těstoviny by Romča

Domácí těstoviny by Romča

Obrázek Párky v kabátku

Párky v kabátku

Obrázek Pampeliškový sirup by Romča

Pampeliškový sirup by Romča

Obrázek Cheesecake z domácího smetanového krému

Cheesecake z domácího smetanového krému

Obrázek Domácí müslli čokoládové - kam se hrabe kupované

Domácí müslli čokoládové - kam se hrabe kupované

Obrázek Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

Obrázek Banánovo jahodový crumble

Banánovo jahodový crumble

Obrázek Povidla pečená v troubě

Povidla pečená v troubě

Obrázek Cheesecake

Cheesecake

Obrázek Koka sušenky podle Ládi Hrušky

Koka sušenky podle Ládi Hrušky

Obrázek Rybičková pomazánka zase jinak

Rybičková pomazánka zase jinak

TOPlist