Přihlásit
píďák.cz
×
Hledejte na Píďák.cz
×
Sdílejte z Píďák.cz
Nátierka a la homár
Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Menu
Hledat
Sdílet
Zavřít
Vaření, pečení, recepty
zpět
Hlavní jídla
Polévky
Moučníky, dezerty, dorty
Pečivo
Ostatní
Vánoční cukroví
Vegetariánské a veganské
zpět
Vegetariánské
Veganské
Raw
Tipy kam s dětmi
zpět
Tipy - Akce, Slevy, Zdarma
zpět
Akce
Slevy
Zdarma
Dětské koutky, herny a hřiště
Výlety a zajímavá místa
zpět
Hrady, zámky a památky
Pikniková místa
Zábavné parky - areály
Muzea, skanzeny a výstavy
Planetária a hvězdárny
Tipy na výlety
Kam za zvířátky
zpět
Zoo a minizoo
Akvária a terária
Alternativní školky
Kurzy a kroužky
Sportovní aktivity
zpět
Dopravní hřiště
Motokáry a čtyřkolky
Lanová centra
Horostěny
Cvičení pro maminky
Venkovní fitparky
Adrenalinové aktivity
Minigolf
Ubytování
zpět
Kempy
Penziony a hotely
Chaty a chalupy
Kavárny a restaurace
Mateřská centra
Aquaparky a koupaliště
Nové
zpět
Nové tipy
Nové recepty
Přidat
Hledat
Sdílet
Ostatní
Nové recepty
Převod čerstvého droždí na suché
Postup přípravy:
Převod čerstvého droždí a suché
7g sušeného droždí - vhodné na 500g mouky
14g sušeného droždí - vhodné na 1000g mouky
7g sušeného droždí = 21g droždí
Ostatní
Zobrazit hodnocení (1)
5
1
Facebook komentáře
Mohlo by se Vám líbit
Dort pro pejsky
Lilková pomazánka
Dýňová omáčka k těstovinám
Koka sušenky podle Ládi Hrušky
Domácí kokosový peeling - jak využít zbytky kokosu z kokosového mléka
DIY Levandulová koupelová sůl
Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku
Extrakt ze skořicové kůry
Vanilková zmrzlina
Jablečné lívance
Paví ocas s párkem
Pórkový koláč od Markétky