Hledat

Převod čerstvého droždí na suché

Postup přípravy:
  1. Převod čerstvého droždí a suché
  2. 7g sušeného droždí - vhodné na 500g mouky
  3. 14g sušeného droždí - vhodné na 1000g mouky
  4. 7g sušeného droždí = 21g droždí
Ostatní

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zapletený mazanec by Romča

Zapletený mazanec by Romča

Obrázek Listové těsto

Listové těsto

Obrázek Horká čokoláda s pomerančem

Horká čokoláda s pomerančem

Obrázek Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Obrázek Vejce na kyselo

Vejce na kyselo

Obrázek Dýňová omáčka by Romča

Dýňová omáčka by Romča

Obrázek Mrkvovo-celerová pomazánka

Mrkvovo-celerová pomazánka

Obrázek Klasická šlichta co dům dal vod Bloncky

Klasická šlichta co dům dal vod Bloncky

Obrázek Masové klobásničky

Masové klobásničky

Obrázek Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Obrázek Čokoládové perníčky

Čokoládové perníčky

Obrázek Knedlík vařený v páře

Knedlík vařený v páře

TOPlist