Hledat

Táč s jahodami

Potřebné přísady:
  • 4 vejce
  • 250 g moučkového cukru
  • 4 lžíce oleje
  • 350 g polohrubé mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 350 g nahrubo nastrouhané cukety
  • jahody
  • drobenka
Postup přípravy:
  1. Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny. Po lžících zašleháme olej. Vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nastrouhanou cuketu. Těsto nalijeme na vyšší plech vyložený papírem na pečení nebo vymazaný a vysypaný. Poklademe jahodami a posypeme drobenkou. Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 20 minut.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Hrníčkový makovec

Hrníčkový makovec

Obrázek Nebeské slavnostní řezy - těmi opravdu ohromíte

Nebeské slavnostní řezy - těmi opravdu ohromíte

Obrázek Cheesecake s jahodovým mramorováním

Cheesecake s jahodovým mramorováním

Obrázek Svatební koláčky

Svatební koláčky

Obrázek Zamotané Koláče

Zamotané Koláče

Obrázek Třené mandlové buchty  - recept z roku 1935

Třené mandlové buchty - recept z roku 1935

Obrázek Perník s povidly a ořechy

Perník s povidly a ořechy

Obrázek Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

Obrázek Jahodový nepečený zákusok

Jahodový nepečený zákusok

Obrázek Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

Obrázek Jablečný sachr dort

Jablečný sachr dort

Obrázek Oblíbená buchta

Oblíbená buchta

TOPlist