Hledat

Albánské řezy

Potřebné přísady:
  • 3 vejce
  • 2 skleničky cukru krupice
  • 1,5 skleničky oleje
  • 3 skleničky mléka
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 vanilkový cukr
  • 4 skleničky mouky hladké
  • 3 lžíce kakaa
  • 100 g sekaných ořechů
  • 3 dcl mléka
  • 1 čokoládový pudink
  • (1 sklenička - 1 dcl)
Postup přípravy:
  1. Vejce a cukr našleháme, přidáme olej, mléko, prášek do pečiva, vanilkový cukr a mouku. Umícháme těsto, do poloviny přidáme kakao. Plech vymastíme a vysypeme moukou. Na dno pak nasypeme ořechy a rozetřeme střídavě tmavé a světlé těsto. Pečeme při 150 °C. Jestli je upečený, poznáme špejlí. Mezitím uvaříme pudink ze 3 dcl mléka. Za 15 minut po upečení potřeme pudinkem.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kynuté  taštičky s mascarpone a jahodami

Kynuté taštičky s mascarpone a jahodami

Obrázek Galettes s ovocem

Galettes s ovocem

Obrázek Ořechový závin v dortové formě

Ořechový závin v dortové formě

Obrázek Ořechové kynuté rohlíčky - Nahořánky

Ořechové kynuté rohlíčky - Nahořánky

Obrázek Věnečky z odpalovaného těsta od Janičky

Věnečky z odpalovaného těsta od Janičky

Obrázek Šátečky s tvarohovo – jablečnou náplní

Šátečky s tvarohovo – jablečnou náplní

Obrázek Ořechové řezy

Ořechové řezy

Obrázek Kakaová buchta s tvarohem

Kakaová buchta s tvarohem

Obrázek Recept - Ořechový hřbet

Recept - Ořechový hřbet

Obrázek Višňová bábovka s polevou

Višňová bábovka s polevou

Obrázek Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Obrázek Francouzský čokoládový řez

Francouzský čokoládový řez

TOPlist