Hledat

Buchta po peřinou

Potřebné přísady:

TĚSTO:

  • 20 dkg hladké mouky
  • 20 dkg cukru moučka
  • 4 celá vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 100 ml oleje

NA TĚSTO:

  • 2 vanilkový puding
  • 1 l mléka
  • cukr dle chuti

OSTATNÍ:

  • 2 zakysané smetany
  • 1 skořicový cukr
Postup přípravy:
  1. Celá vejce utřeme s cukrem do pěny a postupně přidáváme olej a mouku s práškem.Těsto nalijeme na vyšší vymazaný a vysypaný plech.Na neupečené těsto nalijeme horký uvařený puding(vaříme klasicky jak známe).Viz foto.Poté upečeme - puding bude při pečení bublat.Na upečenou teplou buchtu rozetřeme dvě zakysané smetany a posypeme skořicovým cukrem. Je výbornááááá a hodí se klidně i jako zákusek.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Nepečený sen dle Karin

Nepečený sen dle Karin

Obrázek Sacher

Sacher

Obrázek Křehké rohlíčky s jablkovou náplní

Křehké rohlíčky s jablkovou náplní

Obrázek Bábovka od Mirky

Bábovka od Mirky

Obrázek Torta golosa allo yogurt - Jogutrový dort nepečená pochoutka

Torta golosa allo yogurt - Jogutrový dort nepečená pochoutka

Obrázek Tradiční babiččin tvarohový mřížkový koláč

Tradiční babiččin tvarohový mřížkový koláč

Obrázek Rychlý švestkový koláč

Rychlý švestkový koláč

Obrázek Šneci z kynutého těsta s pudinkem a povidlím

Šneci z kynutého těsta s pudinkem a povidlím

Obrázek Povidloň z Be Be sušenek

Povidloň z Be Be sušenek

Obrázek Snadné čokoládové muffiny

Snadné čokoládové muffiny

Obrázek Recept - Osvěžující malinové řezy

Recept - Osvěžující malinové řezy

Obrázek Jahodové tiramisu pohár

Jahodové tiramisu pohár

TOPlist