Hledat

Buchta po peřinou

Potřebné přísady:

TĚSTO:

  • 20 dkg hladké mouky
  • 20 dkg cukru moučka
  • 4 celá vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • 100 ml oleje

NA TĚSTO:

  • 2 vanilkový puding
  • 1 l mléka
  • cukr dle chuti

OSTATNÍ:

  • 2 zakysané smetany
  • 1 skořicový cukr
Postup přípravy:
  1. Celá vejce utřeme s cukrem do pěny a postupně přidáváme olej a mouku s práškem.Těsto nalijeme na vyšší vymazaný a vysypaný plech.Na neupečené těsto nalijeme horký uvařený puding(vaříme klasicky jak známe).Viz foto.Poté upečeme - puding bude při pečení bublat.Na upečenou teplou buchtu rozetřeme dvě zakysané smetany a posypeme skořicovým cukrem. Je výbornááááá a hodí se klidně i jako zákusek.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Koláčik s croasantem podle pana Petra

Koláčik s croasantem podle pana Petra

Obrázek Dvojbarevný jablečný koláč

Dvojbarevný jablečný koláč

Obrázek  Cheesecake s bielou cokoladou a cucoriedkami

Cheesecake s bielou cokoladou a cucoriedkami

Obrázek Bábovka s perníkem

Bábovka s perníkem

Obrázek Kakaová roláda

Kakaová roláda

Obrázek Tvarohový tunel s banánem

Tvarohový tunel s banánem

Obrázek  Linecký švestkový koláč s ořechy

Linecký švestkový koláč s ořechy

Obrázek Tvarohové řezy s drobenkou a ovocem

Tvarohové řezy s drobenkou a ovocem

Obrázek Jablčník - mrežovník

Jablčník - mrežovník

Obrázek Medovník jako dort

Medovník jako dort

Obrázek Makoví šneci

Makoví šneci

Obrázek Makovec by Romča

Makovec by Romča

TOPlist